Menu
Digital services

Digital services

Vi hjälper er att använda information och data på bästa sätt för ökad lönsamhet. Det är först när information används strukturerat och analyseras som den blir värdefull. Med våra IT-verktyg och tjänster får ni stöd för att effektivt utnyttja data och information genom fordonens eller anläggningens hela livscykel.

Vi arbetar med hela kedjan; konfigurering och initiering, förvaltning av underhållsdata och stöd för drift, till analys av data och verksamhetsutveckling. Med ena foten i IT och andra foten i tågvärlden erbjuder vi konsulttjänster inom bland annat informationsförvaltning, verksamhetsutveckling, kravhantering, testledning och projektledning. För oss är det självklart att IT-lösningar ska stödja verksamheten, det är först då de tillför värde.

Våra IT-tjänster

  • Fordonsdatasystemet (FORD) – komplett och sedan många år branschledande underhållsstyrningssystem för ECM (Entity in Charge of Maintenance).
  • Analytics – Business intelligence verktyg specialiserat på att hantera järnvägsinformation, underhåll, prestationer, fordonsdata m.m. Innehåller allt från färdiga turn-key lösningar för olika roller (kontraktsansvarig, HVK-ansvarig, fordonsingenjör m.fl.) till specialanpassade lösningar och engångsanalyser.