Menu
Atkins_Banners_960x300_byggdu

AMA-redaktör

Vi söker nu en erfaren AMA-redaktör till Atkins Sverige AB, placeringsort är valfritt.

Vi har en unik kompetens inom samtliga delar av järnvägsprocessen. Vi arbetar med idé- och förstudier, järnvägsutredningar, järnvägsplaner, miljökonsekvensbeskrivningar, system-, bygg-, samt relationshandlingar. Vi arbetar även med besiktningar samt instruktioner för drift och underhåll. Tillsammans med våra kunder planerar, projekterar och bygger vi ett hållbart samhälle.

Som AMA-redaktör arbetar du i ett framgångsrikt företag med många spännande projekt i olika samverkans- och entreprenadformer med olika kunder och anläggningar.

Vem är du?

Vi förutsätter att du har god och relevant teoretisk grund och har arbetat flertalet år med AF, AMA, MER, AB och ABT och har god kunskap i beskrivningsteknik. Det är meriterande med entreprenaderfarenhet.

Vi förutsätter även att du är engagerad, målmedveten och noggrann samt en duktig samordnare. Att du kan formulera dig väl i tal och skrift är ett måste för denna tjänst.

Om arbetet

Våra kunder är främst Trafikverket, SLL, entreprenörer och kommuner.

Arbetet omfattar i huvudsak att leda arbetet med mängdförteckningar och tekniska beskrivningar för framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar inom våra järnvägsprojekt. Du ska även ansvara för utbildningsmaterial och kunna hålla i internutbildningar.

Vi arbetar i huvudsak med AMA EL och AMA Anläggning.

Det här är Atkins

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Vi lever dagligen med att bidra till våra kunders affärer och framgång, genom att leverera kvalificerad rådgivning i samklang med en hållbar utveckling av samhället. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Vi är lojala med varandra och våra kunder. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät med rådgivare och specialister i hela världen.

Atkins är med sina 18 500 medarbetare och 300 kontor ett av världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi över 240 engagerade medarbetare placerade i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Göteborg, Varberg, Västerås, Gävle och Borlänge.

Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig.

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Kristos Tsilkos på 0766285772 eller rekryterande chef i Stockholm: Susanne Nyström, 08-410 95 310