Menu
Atkins_Banners_960x300_byggdu

BIM-samordnare till Stockholm

Atkins expanderar med flera spännande uppdrag på väg in. Vi finns representerad på ett flertal orter i Sverige och fortsätter nu vår tillväxt.

Vi söker nu en BIM-samordnare till Stockholm.

Vi har en unik kompetens inom samtliga delar av järnvägsprocessen. Vi arbetar med idé- och förstudier, järnvägs­utredningar, järnvägsplaner, miljökonsekvensbeskrivningar, system-, bygg-, samt relationshandlingar. Vi arbetar även med besiktningar samt instruktioner för drift och underhåll. Tillsammans med våra kunder planerar, projekterar och bygger vi ett hållbart samhälle!

Som BIM-samordnare arbetar du i ett framgångsrikt teknikområde som fungerar som kompetensnätverk och medverkar i projekt inom järnvägssektorn över hela Sverige. Projekten varierar beroende på våra kunders behov och spänner från mindre men strategiskt viktiga till stora, komplexa järnvägsprojekt som involverar många discipliner och som bedrivs i olika samverkans- och entreprenadformer.

Vem är du?

Du har arbetat som Data/BIM-samordnare och har några års erfarenhet kring detta. Alternativt har du arbetat som projektör och vill skola om dig.

Vi ser gärna att du har kunskaper i Cad-program såsom PowerRailTrack eller Bentley Civil. Har du kunskaper inom Autodesk, Revit och Navigator är det ett stort plus.

Vi söker dig som är initiativrik, nyfiken och social. Du har lika lätt för att köra på själv som att arbeta i grupp.

Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina intressen inom t.ex BIM, Rendering och Datasamordning.

Det här tror vi på

Inom Atkins får du full utväxling för din kreativitet. Tillsammans kan vi utveckla konsultrollen och skapa mervärde åt våra uppdragsgivare. Och vi gör det genom att arbeta nära våra uppdragsgivare och bjuda in till nya samarbeten över avdelningsgränser och specialistområden – lokalt så väl som globalt. Vill du bryta ny mark, hitta nya arbetsformer och utveckla kundrelationerna – ja, då är du rätt person för oss.

Det här är Atkins

Atkins är med sina 18 500 medarbetare och 300 kontor ett av världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi över 220 engagerade medarbetare placerade i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås och Varberg.

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com senast 20/8 2017.

Rekryterande chef Stockholm: Susanne Nyström, 076628 5310