Menu
Bild_jarnvag_bro4

Brokonstruktör i Stockholm

Här får du ett spännande och utmanande jobb i en internationell konsultmiljö.

Vi söker dig som vill arbeta med broprojektering och konstruktion med placering i Stockholm. Som brokonstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta fram konstruktionshandlingar i 2D och 3D. Du kommer att arbeta med både bygghandlingar och tidiga skeden.

Variationen av projekt är spännande. Du kommer att vara involverad i projekt rörande alla typer av broar men även andra konstruktioner i väg- och järnvägsmiljö. Det är en rolig blandning från smått till stort, från norr till söder.

Du arbetar ofta i multidisciplinära uppdrag så samarbetet med andra teknikområden inom Atkins är därför viktigt. Du samarbetar även med våra konstruktörer i framförallt England och Indien.

 

Det här är du

Du har relevant utbildning på universitet- eller högskolenivå och du behärskar både svenska och engelska. Du har stort intresse för brokonstruktion och goda kunskaper i AutoCad samt grundläggande kunskaper av modellering i 3D.

För att trivas hos oss bör du vara initiativrik och ansvarstagande. Du brinner för att utveckla dig själv, dina arbetskollegor och vår verksamhet. Du bygger kontinuerligt ditt nätverk och inspireras av möjligheterna att utöka dina internationella kontakter.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv.

 

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50 000 medarbetare.

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 250 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vilka vi är. Nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Steen på 076-629 1515