Menu
Atkins_Banners_960x300_Projektera

Erfaren VA-projektör – Stockholm

Erfaren projektör som vill ta nästa steg!

I takt med ökat antal uppdrag, men också mer komplexa och intressanta, söker vi fler härliga lagspelare till vårt gäng i Stockholm. Med din fleråriga och breda kompetens inom VA, både med projektering och med utredning, hoppas vi att du är den som kan bidra till våra fortsatta fina projekt med våra kunder!

Som den generalist du är kommer du jobba i både stora och små projekt, från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt, med kommunala och statliga såväl som privata beställare. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan att vara teknikansvarig för VA i större multidisciplinära uppdrag till att i samråd med andra hjälpa vårt lag att fortsätta leverera hög kvalitet i stora som små projekt. Dina arbetsuppgifter kommer också vara av projekterande karaktär, varav vi ser att du är van användare av Civil3D och CAD överlag. Med din goda tekniska VA-kunskap, god kännedom om marknaden och kundens behov ser vi gärna sökande som vill ta en roll som uppdragsledare.

Vårt team i Stockholm

  • Är en grupp i stark utveckling med stor variation i uppdrag och kunder.
  • Arbetar nära kunden, snabbt, effektivt och med kreativitet och ett anpassat arbetssätt.
  • Arbetar med en bred projektportfölj – från tidiga utredningar till färdigt förfrågningsunderlag.
  • Har plats för många viljor och stor arbetsglädje.
  • Tror på en företagskultur där medarbetarnas engagemang och utveckling står i fokus. Varje individ ges stort utrymme för kompetensutveckling, med uppbackning från de andra i gruppen.
  • Är en grupp av skickliga och nyfikna yrkesmän och kvinnor som behöver bli fler, för att tillsammans arbeta med uppdrag och utveckling av vår verksamhet.
  • Arbetar huvudsakligen region­alt men samarbetar gärna och mycket med våra kollegor på våra kontor runt om i landet.
  • Värdesätter förutom din yrkeskompetens även dina personliga egenskaper.

Det här tror vi på

Inom Atkins får du full utväxling för din kreativitet. Tillsammans kan vi utveckla konsultrollen och skapa mer värde åt våra uppdragsgivare. Och vi gör det genom att arbeta nära vår uppdragsgivare och bjuda in till nya samarbeten över avdelningsgränser och specialistområden – lokalt och globalt. Vill du bryta ny mark, hitta nya arbetsformer och utveckla kundrelationerna – ja, då är du rätt person för oss.

Det här är Atkins

Atkins är med sina 18 300 medarbetare och 300 kontor världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi ca 240 engagerade medarbetare i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås, Varberg och nyligen även Borlänge. I Stockholm sitter vi i helt nya och fräscha lokaler på Västgötagatan 5 på centrala Södermalm.

Intresserad av tjänsten?

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com

Rekryterande chef: Erik Svensson, 073-853 5210