Menu
Nya Torg Sektion 1_40

Erfaren väg- och gatuprojektör – Malmö

Allt fler roliga och utmanande uppdrag trillar in och nu vill vi stärka vårt team med fler erfarna, öppna och kompetenta väg- och gatuprojektörer.

Vem är du?

Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med övriga discipliner. Du är trygg i din roll som väg- och gatuprojektör och har goda kunskaper i AutoCAD, Civil3d eller NovaPoint, samt att ta fram beskrivningar till förfrågningsunderlag.

Du är van att ansvara för och driva dina egna delar i projekten, att kommunicera rakt och tydligt både med medarbetare inom ditt eget teknikområde och med andra teknikområden. Kanske är du också van att driva projekt självständigt.

Du är generös med din kunskap och brinner för att själv utvecklas men också att se dina kollegor växa i sina yrkesroller. Du kommer att få en central del i vårt mentorsprogram, som är under utbyggnad

Vårt team i Malmö

  • är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med väg-, gatu- och markprojektörer samt projekterande landskapsarkitekter.
  • ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
  • har projekt med tyngdpunkt på detaljprojektering men även en spridning över de tekniska delarna av utredningsprojekt och förprojektering
  • arbetar främst lokalt (inom Skåne) men vi samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet
  • anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept
  • arbetar oftast med offentliga beställare inom kommun och trafikverkets vägverksamhet, men vi har också en ökande andel privata beställare såsom byggherrar och entreprenörer
  • ser vikten av varje individ inom gruppen, vi vill ge alla plats och möjlighet att utvecklas och visa sitt engagemang

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Hässleholm, London, Stockholm, Toronto osv.

Några ord från din blivande chef, Emilie Wieslander

“Redan under utbildningen fastnade jag för markprojektering och den möjlighet det ger att detaljutforma projekten och arbeta nära byggskedet. Så att jag skulle jobba som konsult kändes självklart och det har jag gjort i mer än 10 år. Och jag är fortfarande nyfiken på mer; nya spännande uppdrag, att fortsätta bygga relationer till våra kunder, att utvecklas tillsammans med kollegorna och inte minst att träffa nya kollegor. På fritiden spenderar jag helst tid med familjen –gärna i sommarstugan eller ute på resande fot.”

Det här är Atkins 

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 250 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Emilie Wieslander på 040-694 2746.