Menu
Atkins_Banners_960x300_pavag

Gruppchef inom järnväg – Stockholm

Allt fler roliga och utmanande uppdrag trillar in och nu vill vi utveckla vårt team med 3 drivande gruppchefer till vår region järnväg Öst.

Som gruppchef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten av gruppen. Du rapporterar direkt till regionchef och du är en del av regionens ledningsgrupp.

Du erbjuds att arbeta med vårt team i Stockholm som är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med BEST-projektörer och specialister, tekniksamordnare, datasamordnare och uppdragsledare. Samtidigt som du tillhör en nationell organisation bestående av ca 145 kollegor inom Järnväg placerade i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Nässjö, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi har alla teknikgrenar på Atkins och vi arbetar tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser.

Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vill du bryta ny mark, hitta nya arbetsformer och utveckla kundrelationerna – ja, då är Atkins rätt för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du framförallt ta ansvar för att leda, coacha och utveckla gruppen på ungefär 10-15 medarbetare. Vi ser också att du på olika sätt deltar i våra projekt. Hur och med vad beror på din bakgrund, erfarenhet och vilja. Övriga ansvarsområden inkluderar:

  • Leda och coacha medarbetare
  • Aktiv medarbetarutveckling
  • Resursfördelning
  • Resultatansvar
  • Arbetsmiljöansvar
  • Rekrytering
  • Löne- och utvecklingssamtal
  • Bygga relationer med kunder
  • Utveckla regionen och affärsområdet

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda andra och konsultarbete. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och förmåga att leda och utveckla en grupp. Du är utåtriktad och har en förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Du är affärsdriven och strävar efter att nå uppsatta mål samt ser ett stort värde av att driva projekt enligt uppsatta tid- och budgetramar. En viktig förmåga är att vilja skapa affärer och för kunds räkning forma projekt – ha ett proaktivt och nyfiket arbetssätt!

Vi ser att du har ett brett lokalt nätverk inom järnvägsbranschen med erfarenhet av försäljning av konsulttjänster och vana av beställarkontakter. Du förstår vikten av såväl helhet som individernas spetskunskaper.

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att regionchef Susanne Nyström på 076 – 628 53 10