Menu
Atkins_Banners_960x300_pavag

Järnvägsprojektörer med olika inriktningar – Borlänge

Vi expanderar i Borlänge och söker flera Järnvägsprojektörer med olika inriktningar (M-BEST-K och MÄT), GOP-handläggare, Datasamordnare och Projektingenjör.

Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av arbete med tekniska beskrivningar och mängdförteckningar enligt AMA-systemet. Har du praktisk erfarenhet av kompetensområdet och allmän kännedom om övriga inom spårväg förekommande teknikslag är det meriterande. Vi söker medarbetare som är engagerade, noggranna och kvalitetsmedvetna. Ett stort plus är om du har god kännedom om marknaden och goda relationer i branschen. Vi söker medarbetare med olika erfarenhet och tekniska inriktningar enligt följande:

 

Projektör – söker vi dig som har några års erfarenhet av projektering inom en eller flera teknikområden (M-BEST-K och MÄT). Du vill jobba med förstudier, projektering, granskning och/eller relationshandlingar som utförs självständigt i egna uppdrag eller ingår i olika uppdragsorganisationer.

GOP-handläggare – kan du vara både erfaren och oerfaren. Du har ett intresse för hela säkerhetstyrningen och vill samarbeta med två erfarna GOP-handläggare.

Datasamordnare – vill vi på Atkins att du har viss erfarenhet.

Projektingenjör och blivande uppdragsledare – ska du vara drivande men behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet inom yrkesområdet men har en stark vilja att utvecklas. Du ska däremot helst ha högskoleingenjörsutbildning eller dylikt.

 

Vi älskar utmaningar och att ha roligt på jobbet så vill du vara med och projektera utan att spåra ut allt för mycket så ansök senast 20/8 2017 genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@atkinsglobal.com

 

Vårt Team erbjuder
Vårt team består av ca 120 medarbetare på Järnväg i hela Sverige. Vi har alla teknikgrenar på Atkins och vi arbetar tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Medarbetare som får göra det de tycker är roligt blir oftast bäst på det de gör. Atkins erbjuder en världsomspännande koncern och du får tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i städer som Dubai, London, Köpenhamn, Stockholm, Toronto.

Det är här är Atkins
Atkins är med sina 18 300 medarbetare och 300 kontor världen ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi mer än 240 engagerade medarbetare i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås, Varberg och Borlänge.

Välkommen att kontakta rekryterande chef Nicoleta Palerson på 0766-29 15 18.