Menu
Sparburet_banner

Junior Teleprojektör med inriktning Järnväg – Göteborg

Vi söker dig som är ny i branschen eller har några års erfarenhet.

Atkins expanderar i samband med att nya spännande uppdrag kommer in. Vi har en unik kompetens inom samtliga delar av järnvägsprocessen. Vi arbetar med idé- och förstudier, järnvägsutredningar, järnvägsplaner, miljökonsekvensbeskrivningar, system-, bygg-, samt förvaltningshandlingar. Vi arbetar även med besiktningar samt instruktioner för drift och underhåll. Tillsammans med våra kunder planerar, projekterar och bygger vi ett hållbart samhälle!

Är det här du?

Vi söker dig som är ny i branschen eller har några års erfarenhet  av projektering inom el eller tele. Vi tror att du har högskoleutbildning inom Elektro, Byggteknik med inriktning järnväg eller annan likvärdig utbildning.

Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av tekniska beskrivningar och mängdförteckningar enligt AMA-systemet. Har du praktisk erfarenhet inom kompetensområdet och allmän kännedom av övriga förekommande teknikslag inom spårväg är det meriterande.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är analytisk, pålitlig och ansvarstagande samt kan jobba i team såväl som självständigt. För att trivas hos oss har du  förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande teknikkonsult.

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i städer som Dubai, London, Köpenhamn, Stockholm, Toronto.

Det är här är Atkins

Atkins är med sina 18 300 medarbetare och 300 kontor världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi mer än 240 engagerade medarbetare i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås, Varberg och Borlänge.

Några ord från din blivande chef, Linda Haak

Jag har varit på Atkins i 11år och stormtrivs med att vi jobbar som ett team där allas kompetenser värdesätts. Vi har stort projektfokus och visar uppskattning till våra medarbetare i både stort som smått. Att hjälpa varandra är viktigt även om man inte alltid kan varandras specialitet. Här är alla en viktig pusselbit i teamet och vi arbetar kors över grupper, regioner och länder.

Jag hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com senast 2017-09-30.

Välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Haak på 0766499555