Menu
Atkins_Banners_960x300_senasten

Kontaktledningsprojektör

Atkins expanderar och söker ingenjörer som är intresserade av en roll som kontaktledningsprojektör i Stockholm. Som kontaktledningsprojektör på Atkins kommer du att ingå i ett team med erfarna projektörer och ha chansen till att utvecklas som en självständig kontaktledningsprojektör. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagande av systemhandlingar, förfrågningsunderlag, bygghandlingar, och förvaltningshandlingar, men även tekniska utredningar i tidiga skeden förekommer.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom el/mekanik. Du är nyutexaminerad eller så har du något års erfarenhet. Har du CAD-kunskaper, gärna Microstation, är detta meriterande. Vi söker dig som är lättlärd, initiativrik, nyfiken och social. Du har lika lätt för att köra på själv som att arbeta i grupp.

 

Vårt team i Stockholm

 

  • är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med BEST-projektörer och specialister
  • ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
  • har projekt med spridning över de tekniska delarna av utredningsprojekt, förprojektering och med tyngdpunkt på detaljprojektering
  • arbetar såväl nationellt som internationellt men vi har även en del regionala projekt
  • anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept
  • arbetar oftast med offentliga beställare inom Trafikförvaltningen och Trafikverket samt kommuner (spårvägar), men vi har också en ökande andel privata beställare såsom entreprenörer och industrier
  • ser vikten av varje individ inom teamet, vi vill ge alla plats och möjlighet att utvecklas och visa sitt engagemang

 

Vi erbjuder

 

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv.

 

Det här är vi

 

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 240 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

 

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Svensson på 0768540078.