Menu
Atkins_Banners_960x300_Lagspel

Senior landskapsarkitekt – Göteborg

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens samhälle och infrastruktur. Nu växer vårt team i Göteborg och vi söker en till landskapsarkitekt!

 

Vem är du?

Vi tror att du känner dig trygg i rollen som landskapsarkitekt och har bred erfarenhet av landskapsarkitektur från utredningsskeden till gestaltning. Troligtvis har du ett etablerat kontaktnät i både den privata och kommunala sektorn. Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med andra discipliner eftersom du kommer både att arbeta självständigt och ingå i projektgrupper. Eftersom kundrelationer är en viktig del av arbetet ser vi att du har drivkraft att få ta fram hållbara lösningar tillsammans med dina kunder.

Vi ser gärna att du som en person är social, resultatorienterad och självständig med god samarbetsförmåga och god analytisk förmåga.

 

Vårt team i Göteborg

 

Är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med landskapsarkitekter, väg-, gatu-, mark- och VA-projektörer som ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer. Vi arbetar främst lokalt (inom Göteborgsregionen) men samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet. Vi anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept.

 

Vi erbjuder

 

Vi arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv.

 

Det här är vi

 

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 240 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

 

Några ord ifrån din blivande chef, Kjell Norberg

”Jag började min bana 1986, på dåvarande Göteborgs VA-Verk, och har sedan dess arbetat som konsult i branschen, främst inom Mark- och VA-teknik. 

Jag har haft ledande roller med personalansvar i cirka 10 år. Mitt ledarskap präglas av arbetsglädje och mina medarbetarares engagemang- och utveckling. Jag önskar att alla ska gå till jobbet med lätta steg och att de dagar stegen inte är lätta hjälps vi åt. Jag vill göra verklighet av uttrycket ”Vi vinner och förlorar tillsammans!”

Jag bor i centrala Göteborg och har en sommarstuga på Orust. På min fritid gillar jag yoga och att resa. Resorna får gärna bestå av en aktiv semester i form av dykning eller strapatsfyllda vandringar.”

 

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com innan 10/8. Urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kjell Norberg på 076 649 95 51.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.