Menu
Atkins_Banners_960x300_Tataten

Projekterande uppdragsledare i Stockholm

Allt fler roliga och utmanande uppdrag trillar in och vi vill utveckla vårt team med drivande och projekterande uppdragsledare i Stockholm.

 

Vem är du?

Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med både våra kunder och medarbetarna i projektteamet. Du har troligen en bakgrund som projektör inom gata/väg, mark eller liknande och har också en grundläggande inblick i alla förekommande teknikslag i de projekt du leder.
Du är säker i din roll som uppdragsledare, van att driva projekt med fokus på projektekonomi, kundens önskemål, interna kvalitetskrav och med respekt för medarbetarnas kompetens. Du är bra på att kommunicera både inom projektteamet och med våra kunder. Du är medveten om att du som uppdragsledare spelar en viktig roll i teamets utveckling.

Vår samhällsbyggnadsverksamhet i Stockholm

• är tvärvetenskaplig med projektörer och utredare inom väg, gata, mark, VA, landskap, miljö.
• arbetar ofta med offentliga beställare inom kommuner samt Trafikverkets vägverksamhet, men har  också en ökande andel privata kunder såsom byggherrar och entreprenörer
• ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
• arbetar främst lokalt/regionalt inom Mälardalen, med tyngdpunkt på Stockholms stad och kranskommuner till Stockholm
• samarbetar inom koncernen i Sverige, UK och Indien
• framhåller samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper som viktiga framgångsfaktorer

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv.

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50 000 medarbetare.
Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 250 medarbetare inom Atkins, placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.
Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vilka vi är. Nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka in din ansökan till jobb@atkinsglobal.com innan 10:e augusti. Vi kommer hantera ansökningar efter sista ansökningsdag!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.