Menu
Atkins_Banners_960x300_pavag

Erfaren lågspänningsprojektör

Vill du vara med och skapa framtidens järnväg? Vi söker Sveriges vassaste Lågspänningsprojektörer.

Om jobbet

Våra uppdrag avser oftast lågspänningsutrustning i järnvägsnätet och där är våra kunder Trafikverket, SL, Göteborgs spårvägar samt olika Entreprenadbolag.

Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden inom lågspänningsanläggningar som t.ex. bangårds- eller plattformsbelysning och växelvärmeanläggningar. I arbetsuppgifterna ingår även kabeldimensionering och selektivplaneberäkningar.

Är det dig vi söker?

Du har 8-10 års erfarenhet av elprojektering. Du är troligen idag redan verksam i järnvägsbranschen som konsult, entreprenör eller beställare och har gedigen erfarenhet inom området.

Du har intresse av att utveckla den egna kompetensen och av att bidra till kompetensutveckling hos andra samt att arbeta i uppdragsnätverk i både stora och små projekt. Du har lätt för att samarbeta men också förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att aktivt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och av att leda yngre och mer oerfarna medarbetare.

Erfarenhet av projektering i CAD-miljö och hög datorvana är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av fjärrstyrning och eller PLC utrustning så är också detta meriterande.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Tillsammans strävar vi mot att förstärka vår position som ledande teknikkonsult.

Vårt Team erbjuder

Vi är en nationell organisation. Vårt team består av ca 145 kollegor inom Järnväg placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Nässjö, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi har alla teknikgrenar på Atkins och vi arbetar tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Placeringen för denna tjänst kommer därför att vara på den ort som passar dig som kandidat.

Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Medarbetare som får göra det de tycker är roligt blir oftast bäst på det de gör.

Atkins erbjuder en världsomspännande koncern och du får tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i städer som Dubai, London, Köpenhamn, Stockholm, Toronto.

Det här är Atkins

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Kristos Tsilkos på 0766285772.