Menu
Vatten-VA-ledningar_banner

VA-projektör – Helsingborg

Erfaren projektör som vill ta nästa steg inom VA

I takt med ökade antal komplexa och intressanta uppdrag, söker vi en härlig lagspelare till vårt gäng i Helsingborg. Med din fleråriga och breda kompetens inom VA, både projektering och utredning, hoppas vi att du är den som kan bidra till våra fortsatta fina affärer gentemot våra kunder!

Som den generalist du är kommer du att jobba i både stora och små projekt, från stora komplexa uppdrag till mindre bostads- och skolprojekt, med kommunala och statliga såväl som privata beställare. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan att vara ansvarig för VA i större multidisciplinära uppdrag till att i samråd med andra hjälpa vårt lag att fortsätta leverera hög kvalitet i stora som små projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer också vara av projekterande karaktär, varav vi ser att du är van användare av Civil3D och CAD överlag. Med din goda tekniska VA-kunskap, god kännedom om marknaden och kundens behov ser vi gärna sökande som vill ta en roll som uppdragsledare i projekt.

Vårt team i Helsingborg

  • är en grupp i stark utveckling med stor variation i uppdrag och kunder
  • arbetar nära kunden snabbt, effektivt och med kreativitet och anpassat arbetssätt
  • arbetar med en bred projektportfölj – från tidiga utredningar till färdigt förfrågningsunderlag.
  • har plats för många viljor och stor arbetsglädje
  • tror på en företagskultur där medarbetarnas engagemang och utveckling står i fokus. Varje individ ges stort utrymme för sin kompetens, med uppbackning från de andra i gruppen.
  • är en grupp av skickliga och nyfikna yrkesmän och kvinnor som behöver bli fler, för att tillsammans arbeta med uppdrag och utveckling av vår verksamhet..
  • arbeta huvudsakligen region­alt men får samarbeta gärna och mycket med våra kollegor på våra kontor ute i landet
  • värdesätter förutom din yrkeskompetens även dina personliga egenskaper.

Det här tror vi på

Inom Atkins får du full utväxling för din kreativitet. Tillsammans kan vi utveckla konsultrollen och skapa mer värde åt våra uppdragsgivare. Och vi gör det genom att arbeta nära vår uppdragsgivare och bjuda in till nya samarbeten över avdelningsgränser och specialistområden – lokalt och globalt. Vill du bryta ny mark, hitta nya arbetsformer och utveckla kundrelationerna – ja, då är du rätt person för oss.

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 250 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

 

Några ord ifrån din blivande chef, Johan Peetz

”Efter färdig utbildning inom Infrastrukturteknik på 90-talet, har jag arbetat i branschen som konsult inom mark/gata/VA. Sedan 2009 har jag haft rollen som ledare för Samhällsutveckling på Atkins kontor i Helsingborg. Jag gillar och trivs med spännande projekt och trevlig kollegor. Gillar att lösa problem, samt arbeta nära min personal och få oss på ”samma tåg” som ger oss ett arbete mot gemensamt satt mål.

Jag bor själv i Helsingborg med fru och två fantastiska små killar. Privat är äventyr, resor och träning viktigt oavsett om det gäller att gå till BaseCamp på Mount Everest eller njuta av lata dagar och sol på en grekisk ö.”

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Peetz på 076-629 1520.