Menu
Atkins_Banners_960x300_senasten

Vi söker nu en erfaren Datasamordnare till Stockholm

I takt med ökat antal komplexa och intressanta uppdrag, söker vi fler härliga lagspelare till vårt gäng i Stockholm. Det här är en möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i en spännande bransch och en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan, sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vem är du?

Du har arbetat som Data/BIM samordnare och har några års erfarenhet kring detta. Alternativt har du arbetat som projektör och vill skola om dig.

Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina intressen inom t.ex BIM, Rendering och Datasamordning eller Uppdragsledning.

Som Datasamordnare har du en mycket viktig nyckelroll i våra projekt då ditt arbete innebär övergripande samordning och ansvar för projektets digitala kvalitetskrav.

För att lyckas som Datasamordnare skall du vara bra på att kommunicera och ha ett sinne för struktur och ordning. Du bör även vara pålitlig och ha en känsla för integritet.

Som Datasamordnare har du ett intresse av IT och goda kunskaper inom Microsoft Office. Vi ser gärna att du har kunskaper i Microstation och BVADM. Har du kunskaper eller intresse av att lära dig Autodesk, VBA, Revit och Navigator är det meriterande.

 

Vårt team i Stockholm

  • ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
  • arbetar med projekt i hela landet, även några internationella projekt förekommer
  • samarbetar med alla regioner inom Atkins
  • anser att samarbete och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept

 

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Vi har gott tempo, hög omställningsförmåga, är initiativrika och handlingsorienterade. Hos oss får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Vi tror på att vi alla har mycket att lära av varandra när vi arbetar tätt tillsammans. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Västerås, London, Stockholm, Toronto, Bangalore osv.

 

Det här är vi

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

Vi är ett världsomspännande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi ca 240 medarbetare inom Atkins placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

I Sverige månar vi om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

 

Skicka din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef i Stockholm: Susanne Nyström, 076628 5310