Menu
Atkins_Banners_960x300_pavag

Vill du vara med att utveckla vår järnvägsenhet?

Det går bra nu …                                                                            

… och i takt med att nya spännande uppdrag kommer in så vill vi utveckla vår Järnvägsenhet ännu mer och undrar…

       … vill du vara med?                      

Vårt team inom Järnväg …

 

… består av ca 150 trevliga kollegor spridda på flera kontor över Sverige

… innehåller teknikområdena: uppdragsstyrning, bana, el, signal, tele (BEST),  kanalisation och järnvägsmark samt miljö och geoteknik

… arbetar tillsammans i de stora projekten över kontorsgränserna

… spänner över både bredd och spets inom alla teknikområden

… driver allt från stora multidisciplinära projekt till mindre specialistuppdrag

… har kompetens och erfarenhet inom samtliga delar av järnvägsprocessen

 

Våra projekt är av olika karaktär och innefattar allt från tidiga utredningar till system- och bygghandlingar samt att i slutskedet ta hand om byggplatsuppföljningar och ibruktagningar. Tillsammans med våra kunder planerar, projekterar och bygger vi för ett hållbart samhälle.

Hos oss får du en spännande möjlighet att vara med i ett expansivt skede i branschen och vi välkomnar både dig som har mångårig erfarenhet eller kommer direkt från skolbänken. Vi kan erbjuda många typer av uppdrag och inriktningar, som matchar dina personliga val för utveckling på flera ställen i Sverige.

 

Det här är vi

 

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är Atkins nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50 000 medarbetare.

Som erfarna rådgivare inom trafik och samhällsutveckling är vi väl rustade för en värld i förändring. Med flexibilitet, kreativitet, lagspel och ett internationellt nätverk i toppklass når vi lite längre. I Sverige är vi ca 420 medarbetare. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vi är aktiva runt om i landet när det gäller att förnya det svenska järnvägsnätet och vi skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet.

Vi hoppas att du blivit nyfiken på vilka vi är och vi vill gärna lära känna dig.

 

Skicka in din ansökan till jobb@atkinsglobal.com så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.