Menu

Nätverk

Kunskap från 胡志明 till Helsingborg

Vi arbetar gränslöst. Det är därför inte omöjligt att en rondell i Göteborg är laddad med kunskap från en cirkulationsplats i västra London.

​Som en del av en världsomspännande koncern – med verksamhet på fem kontinenter – har vi förutsättningar att hämta inspiration och resurser där den är som hetast. Med ca 18 500 rådgivare internationellt och 220 i Sverige kan vi ta både stora och små projekt – en kombination som gör oss unika. Och ofta gör vi jobben tillsammans med våra nordiska grannar i Danmark och Norge​.

Uppdraget gör teamet​

På Atkins blir du en del av ett team, ett lag som sätts ihop utifrån varje uppdrags egenart. Var du sitter rent fysiskt blir underordnat. I det perspektivet är Atkins ett fullfjädrat ”nätverksföretag”. Som arbetsplats ger vi dig förutsättningar att knyta kontakter oavsett om det handlar om att utbyta idéer med en projektledare i London, en brokonstruktör i Bangalore eller kollegan på kontoret i Malmö. På Atkins är du inte bara med och formar dina projekt, du är med och utvecklar ett helt företag.