Menu

Vårt löfte

Det här bygger vi tillsammans. Se det som ett löfte.

Inom Atkins får du tillgång till världens kunskap inom trafik och samhällsplanering. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av oss. Och vad vi gärna ser hos dig.

Snabbfotade och obyråkratiska

I Sverige är vi den lite mindre, snabbfotade och obyråkratiska rådgivaren. Samtidigt är vi en del av en världsomspännande koncern. Inom Atkins får du det bästa av två världar – i både små och stora projekt.

Utvecklas med mångfald

Vi arbetar tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Här kan du förfina dina idéer, få nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter. Det är så vi tillsammans skapar mångfald.

Därför varför

Det är i nära samarbete med kunderna vi utvecklas – och vi gör det genom att hitta nya lösningar, ompröva gamla sanningar och angriper kända problem på nya sätt. Genom att alltid fråga varför lyfter vi oss till nästa nivå. Inom Atkins är vi alla rådgivare.

Nätverk i världsklass

Hos oss får du möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla dina kontakter. Du får tillgång till ett unikt nätverk av kollegor – specialister och arbetskamrater i Dubai, Hässleholm, London, Stockholm, Toronto…

Glimten i ögat

Ett gott skratt är också friskvård. Vi är övertygade om att alla gör ett bättre jobb om vi har glimten i ögat och nära till ett leende.