Menu
Om oss

Under vårt tak ryms många olika områden, men alla delar vi samma passion: att lösa komplexa problem på smarta sätt. Vi drivs av nyfikenheten på hur allt kan fungera ännu bättre, och vrider och vänder på det mesta för att skapa en bättre, tryggare värld som håller över tid. 

Vi är Sveriges ledande rådgivare inom samhällsutveckling och trafikDet vi gör påverkar många; från kunder till allmänhet och kommande generationer. Vi ska alltid kunna stå för våra handlingar, val och råd. Våra beslut fattas med omsorg och vi lägger stolthet i att följa både riktlinjer och vårt sunda förnuft. Det gör oss till en pålitlig kollega, arbetsgivare, partner och leverantör.  

Vi vill ta hand varandra, andra och vår planetVi visar omtanke om varandra, andra och vår planet genom att alltid sätta säkerheten först. Alla som jobbar hos och med oss ska känna att deras säkerhet och hur de mår är prioriterade frågorVåra kunder och partners kan känna sig trygga med att vi skapar säkra lösningar som håller för vardagens liv och rörelse.  

Vårt globala nätverk är vår styrka. Genom det delar vi erfarenheter och kunskap med kunder och kollegor i världens alla hörn. Det ger oss en starkare grund att stå på och fler perspektiv till våra uppdragFör oss är det självklart att samarbeta över gränser och ha en öppen dialog med utrymme för olika tankar och idéer. Det ger oss näring att utveckla vår kompetens och skapar utrymme för innovation.  

Tillsammans når vi längre och högre för varje dag.  

 

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Kontakta oss

Kontakta oss