Lokal rådgivare, globalt nätverk

Framtidens utmaningar kräver förståelse för både likheter och olikheter. Genom att kombinera perspektiv och erfarenheter, blir vi bättre tillsammans.

Som en del av SNC-Lavalin gruppen arbetar vi med kunder och marknader globalt. Vår breda internationella erfarenhet innefattar projekt inom bland annat energi, transport, stadsplanering, miljö och säkerhet.

SNC-Lavalins gemensamma vision är:

”Engineering a better future
for the planet and its people”

Atkins har funnits i Asien sedan 1970-talet. Idag är vi mer än 2800 personer i Asien och Stillahavsområdet inklusive Kina, Singapore, Australien, Vietnam, Malaysia och Indien. Genom att kombinera global expertis med lokal kunskap har vi framgångsrikt levererat några av regionens mest komplexa och utmanande projekt inom samhällsplanering, transport, infrastruktur och energi.

Atkins grundades i Storbritannien och är ett av de mest inflytelserika konsultföretag inom teknik, design och projektledning. Våra ca:10 000 medarbetare i regionen inkluderar ingenjörer, forskare, utvecklare, stadsplanerare, trafikplanerare, ekologer, geologer, kemister och arkitekter. Våra team arbetar tillsammans med våra kunder för att hjälpa till att förverkliga en hållbar, innovativ framtid.

Med mer än 50 års erfarenhet i Mellanöstern och Afrika hjälper vi våra kunder att förverkliga potential. Vi driver förändring och levererar komplexa projekt som skapar hållbara och mänskliga stadsmiljöer. Genom våra tjänster inom design, teknik och projektledning i kombination med digitala lösningar hjälper vi kunder att leverera projekt i världsklass. I Mellanöstern tillhandahåller Atkins design- och ingenjörstjänster och projektledning. Vi har haft ett stort inflytande i regionens utveckling och har en framgångsrikt levererat flaggskeppsprojekt som Dubai Metro, Burj Al Arab, Dubai International Airport och King Abdulaziz International Airport

I USA tillhandahåller Atkins ingenjörs- och designtjänster till den offentliga och privata sektorn. Vårt tvärvetenskapliga tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att dra nytta av expertis från hela vår verksamhet för att leverera komplexa projekt. Vi tillhandahåller integrerade tekniska och designkonsulttjänster, tillsammans med projekt- och kostnadshantering. Som en del av kanadensiska SNC-Lavalin är vi Kanadas största teknik- och byggföretag.  Under mer en ett sekel har vi bidragit till den kanadensiska samhällsutvecklingen från kust till kust

Anställda världen över
Språk i vår koncern
Vi finns i 50 länder