Välkommen att bli bättre tillsammans med oss!

Vi är en gemenskap med många olika discipliner. Tillsammans skapar vi intelligenta och hållbara lösningar som var och en på sitt sätt stärker vårt samhälle.‎

Vi är konsulter, projektledare och specialister i Sverige, varifrån vi arbetar nära våra skandinaviska kunder. Internt har vi ett starkt internationellt samarbete och professionellt nätverk med kollegor från andra delar av Atkins och SNC-Lavalin-koncernen.‎

 

Vi erbjuder alla anställda:

  • Fina kontor med centrala lägen
  • Förmånsportal med massor av valmöjligheter
  • 5000 kr i friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension med pensionsrådgivning
  • Extra föräldralön, löneväxling, rabatterade bolån med mera

 

Vår vision

Engineering a better future for our planet and its people

Vår mission

We create sustainable solutions that connect people, data and technology to design, deliver and operate the most complex projects across the world

Vi arbetar efter våra värderingar:

Säkerhet

Vi bryr oss om den värld vi lever i. Vi visar omtanke om varandra, andra och vår planet genom att alltid sätta säkerheten först. Det är grunden i vårt arbetssätt och de råd vi ger. Tillsammans skapar vi trygghet.

Integritet

Vi står för våra handlingar, val och de råd vi ger. Genom att ta ansvarsfulla beslut, följa våra riktlinjer och vårt sunda förnuft är vi en pålitlig kollega, arbetsgivare, partner och leverantör.

Samarbete

Att kunna samarbeta över gränser är en av våra allra viktigaste egenskaper. Vi hämtar kunskap och erfarenhet från våra kollegor och kunder världen över och har en öppen dialog med utrymme för olika tankar och idéer. Tillsammans når vi längre och högre för varje dag.

Innovation

Att lösa komplexa problem på smarta sätt är vår passion. Vi drivs av nyfikenheten på hur allt kan fungera ännu bättre. Vi vrider och vänder på det mesta för att skapa en bättre, tryggare värld som håller över tid.

Klicka på länkarna för att lära känna oss, våra medarbetare och vår verksamhet

 

Eva Gustafsson_0002

Eva Gustafsson

Recruiter

+46 76 628 53 21

    

Student

Du som är student kan börja din karriär hos oss! Vi tar regelbundet mot praktikanter, studentmedarbetare och exjobbare.

Som student eller nyexad har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och kompetenser tillsammans med oss och vi får ta del av nya perspektiv och idéer. Som student kommer du i kontakt med oss på flera olika sätt: våra jobbannonser, exjobbs-annonser eller genom att själv ta kontakt med oss.

Vi söker högskole-, civilingenjörer och YH-utbildade

Vill du anmäla intresse för praktik – skicka in en intresseanmälan här:

ansökan praktik