Category:
Nockeby Torg

Stockholms stads initiativ ”Levande Stockholm” är en rad satsningar för att göra stadens offentliga rum mer levande. I ett av projekten ska Nockeby Torg i Bromma göras om och här har vi fått förtroendet att driva trafik- och dagvattendelen av projektet. Vi samarbetar med AJ Landskap för att hitta bra lösningar för framtiden. Och vi samarbetar med lokalbefolkningen och tar hänsyn till deras behov och tankar.

Stort engagemang för pop-up hörna

I december fanns möjlighet för allmänheten att komma förbi hos oss på torget och ta en fika och diskutera utvecklingsprojektet. Många tog chansen att dela med sig av sina tankar, funderingar och önskemål. 

– Vi är så glada för att så många kom förbi. De förändringar som görs ska ju användas av de som bor på orten så deras behov är viktiga, säger uppdragsledaren Katarina Pelinska.

Live-test till sommaren

En kommande leverans är att ta fram en tillfällig anläggning som lokalborna får testa och tycka till om. Detta planeras vara redo till sommaren. Baserat på testet och de synpunkter som kommer in tas sedan ett skarpt förslag fram för hur utvecklingsprojektet ska göras.