Category:

Pia kommer närmast från branschorganisationen Swedtrain där hon idag är Generalsekreterare. Genom åren har hon samlat på sig ett stort kunnande om branschen och hur den samverkar med samhället i stort. Pia börjar hos oss under april.

Hej Pia och välkommen till oss. Vad har du för tankar kring din nya roll?
Jag har en stor passion för samhällsutveckling och även miljöfrågor så jag ser fram emot att få jobba vidare med järnvägen och det hållbara rese- och transportsätt den tillför samhället. Sedan ser jag också fram att jobba ihop med teamet mot gemensamma mål, det ska bli jätteroligt.

Hur tror du att dina tidigare erfarenheter kommer vara nytta av i din nya roll?
Jag tror och hoppas att teamet och Atkins kommer ha användning av min förståelse för branschen och för hur våra tjänster kommer till bäst nytta. Sedan tror jag att mina tidigare erfarenheter inom försäljning, rekrytering och produktutveckling blir ett bra komplement till den expertis som redan finns i företaget.

Vad blir ditt första drag när du kommer till oss?
Först behöver jag lära mig mer om Atkins erbjudande, vad vi levererar och hur, var och så vidare. Och inte minst – lära känna teamet och förstå vad deras kompetenser och drivkrafter är.

”Pias kunnande om branschen och vart den är på väg blir en fantastisk tillgång som kan hjälpa oss utvecklas åt rätt håll. Hon är en bra lagspelare med en utpräglad känsla för framdrift. Varmt välkommen Pia”

– Christian Schmidt, Affärsområdeschef Rolling Stock