Category:

I vinter, närmare bestämt i december, flyttar våra Stockholmskontor till Söder i Stockholm. Det nya kontoret kommer blir centralt beläget i anslutning till Medborgarplatsen och nya adressen blir Västgötagatan 5.

Det nya läget har goda kommunikationer och man kommer med enkelhet kunna ta sig till kontoret både med tunnelbana, pendeltåg samt med buss.

vg_cafe

Bild från Vasakronan

Det nya kontoret håller just nu på att renoveras och under hösten kommer fem hyresgäster flytta in i de 13000 kvm nyrenoverade moderna kontoren, fördelade på 8 våningsplan. Fastigheten kommer få en ny fasad med ett ljusare och luftigare uttryck med en ny huvudentré. Vi tillsammans med våra fyra grannar kommer arbeta i fastigheten där vi också har möjlighet att nyttja gemensamma större konferenslokaler på bottenplan.

rec

Bild från Vasakronan

Vi kommer utforma vårt nya kontor efter behov och arbetssätt, vilket innebär exempelvis större arbetsbord för projektarbete, tysta arbetsplatser och arbetsplatser som ger utrymme för grupper att sitta och arbeta tillsammans. Det kommer finnas olika typer av konferensrum, mindre samtalsrum och ett allmänt utrymme som en gemensam träffpunkt för lunch eller fika. Våra ca 70 medarbetare från våra kontor från Nacka Strand och Sundbyberg kommer flytta in till våra nya centrala lokaler och vi önskar självklart få sällskap av fler engagerade medarbetare.

Vi söker nya kollegor både inom Samhällsplanering & Miljö samt Järnväg. Se bland våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan så ses vi kanske efter sommaren.